Privacyverklaring

 

PRIVACYVERKLARING Tamara Heck Fotografie

23 mei 2018

Je privacy is voor TAMARA HECK FOTOGRAFIE van groot belang. Ik hou me dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes zal gebruiken. De gegevens die ik verwerk, zijn alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken van jouw fotoshoot of fotocursus. De gegevens die je aan mij doorgeeft worden bewaard op beveiligde servers. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik allemaal doe met de informatie die je aan mij doorgeeft.

Boeking fotoshoot of aanmelding fotocursus

Wanneer je bij mij online een fotoshoot aanvraagt of je inschrijft voor een fotografiecursus, gebruik ik je persoonsgegevens om een afspraak met je te maken voor een fotoshoot of je in te schrijven voor de fotocursus. Tevens gebruik ik je mailadres  om de foto’s te versturen via we transfer. Persoonsgegevens die ik gebruik zijn e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om jouw aanvraag te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

VERSTREKKING AAN DERDEN

Ik werk met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van mij kunnen ontvangen. Hieronder leg ik uit met welke bedrijven ik samenwerk.

Voor het afhandelen van de fotoshoots werk ik samen met:

betaalprovider Mollie B.V. of betalen bij afhalen en/ of pinnen bij afhalen

•Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van mij over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling. Wanneer je kiest voor betalen bij afhalen en/ of pinnen bij afhalen, dan wordt de betalingsbevestiging via de pinautomaat naar jouw e-mailadres doorgestuurd. Dit e-mailadres wordt NIET opgeslagen voor andere doeleinden en wordt daarom ook niet opgeslagen.

verzend/bezorgdienst PostNL of KOERIERSDIENST

•Als je een bestelling plaatst is het mijn taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Ik maak gebruik van de diensten van PostNL. Het uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor mij noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL en/ of de Koeriersdienst te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst, dus het bezorgen van jouw pakket.

•CONTACTFORMULIER

Met het contactformulier op de website kun je mij vragen stellen. Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weten dat je tevreden bent met mijn reactie.

SOCIAL MEDIA

Op mijn website zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben.

GOOGLE ANALYTICS

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn webwinkel gebruiken. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

COOKIES

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

BEVEILIGING

Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens bij mij goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiling optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten, denk hierbij aan Malewarebytes/ Virusscanner die alle gegevens in kan zien.

WIJZIGINGEN IN MIJN PRIVACYVERKLARING

Wanneer mijn webwinkel wijzigt of wanneer een partner wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JOUW GEGEVENS

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

•uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe

•inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb

•het laten corrigeren van fouten

•het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

•intrekken van toestemming

•bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weten dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

KLACHT INDIENEN

Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS

Tamara Heck Fotografie

Koningin Wilhelminahaven ZuidZijde 20

3134 KG VLAARDINGEN

info@tamaraheck.nl

error: Alert: Content is protected !!