Over mij

Hallo ik ben Tamara Heck, 52 jaar, getrouwd en ik heb drie geweldige kinderen.

Ongeveer 15 jaar geleden kocht ik mijn eerste Canon spiegelreflexcamera en volgde vervolgens een aantal cursussen & workshops. Met hoog enthousiasme ben ik van alles gaan fotograferen. In het begin waren vooral de mensen om mij heen mijn modellen, maar toch zocht ik een creatieve uitdaging en was ik nieuwsgierig naar alle facetten die fotografie kent.

Daarom ben ik in 2015 gestart met de vakopleiding fotografie in Breda. Tijdens deze opleiding kwam ik er snel achter dat mijn voorkeur toch uit bleef gaan naar het fotograferen van mensen. Daarnaast wist ik na het succesvol afronden van de opleiding zeker dat ik mijn hart wilde volgen en van mijn passie mijn werk wilde maken. Momenten vastleggen vind ik erg waardevol, een foto is een tastbare herinnering. Inmiddels heb ik al 8 jaar mijn eigen fotostudio, die nu gevestigd is in het OOAK-pand aan de koningin Wilhelminahaven zz 20 in Vlaardingen.

Creativiteit en emotie vertalen in beelden, fotografisch uitgedaagd worden en natuurlijk experimenteren met techniek, licht, compositie en styling. Daar word ik blij van!

Mensen in hun kracht zetten; puur en ongedwongen, authentiek en mooi zoals ze zijn, daar krijg ik energie en voldoening van!

Je kunt bij mij terecht voor portretten in de studio of op locatie. Voor bruiloften, evenementen, zakelijke portretten en documentairefotografie. Ook geef ik fotografie lessen voor de beginnende en de gevorderde fotografen.