Fotocursus Vlaardingen

Ben je opzoek naar een creatieve fotocursus in Vlaardingen die net even verder gaat dan alleen techniek? Dan ben je hier op de juiste plek. Als beginnend fotograaf die meer uit de camera wil leren halen is de basis cursus fotografie zeer geschikt. Ken jij je camera al wat beter en wil je nu net dat stapje verder, dan is er een ruime keuze uit verschillende workshops. De fotoclub Focus is er voor de fotograaf die weet wat er mogelijk is met de camera maar aan de hand van verschillende uitdagende opdrachten toch bezig wil blijven met de fotografie. Bij elke cursus en workshop krijg je een naslagwerk om alles wat tijdens de les behandeld is nog eens rustig thuis na te lezen

Net als voorgaande cursisten ken jij straks alle geheimen van de camera en kun je jouw perfecte plaatje maken. ?

Altijd een Fotocursus die bij je past

Er zijn verschillende cursussen en workshops op meerdere niveaus dus zit er altijd een Fotocursus bij die past bij jou. Tijdens de lessen wordt je begeleid en buiten de lessen kun je altijd contact opnemen als je vragen hebt. Er wordt in kleine werken groepen geweerkt omdat ik persoonlijk contact met de cursisten erg belangrijk vind. Er zal voldoende gelegenheid zijn om je vragen te stellen.

Op dit moment is het mogelijk om je in te schrijven voor de volgende cursussen en/of workshops:

  • Basis cursus fotografie
  • Vervolg cursus fotografie
  • Workshop portret fotografie
  • Workshop lange sluitertijden strand Petten
  • Fotoclub Focus
  • Het beste beeld!

Alle cursussen en workshops bestaan uit een theoretisch gedeelte en praktijk in de studio. Zo kun je gelijk met het geleerde aan de slag  gaan. Bij de cursussen krijg je ook een thuisopdracht mee zodat je blijft oefenen. Deze bekijken we tijdens de les klassikaal want van het werk van andere cursisten leer je veel.

Locatie in Vlaardingen

De cursussen en de workshops worden gegeven in een sfeervolle en inspirerende ruimte van het OOAK Company pand aan de haven in Vlaardingen. OOAK betekend One Of A Kind en is een verzamelgebouw voor allemaal creatievelingen. De ideale plek om fotocursus en/of workshop te volgen. De verschillende ruimtes blijven je inspireren om mooie foto’s te maken en daar wordt tijdens de lessen ook gebruik van gemaakt.