Het Beste Beeld 2023

Schrijf je in voor het Beste Beeld 2023!

Jullie kennen vast wel het veelbesproken tv programma ‘Het perfecte plaatje’?

Om op dit programma in te haken organiseer ik speciaal voor de fotoliefhebbers in de omgeving een uitdagende fotowedstrijd, namelijk  ‘Het Beste Beeld 2023’. En jij kan hier aan mee doen!

Hoe ziet het programma van Het Beste Beeld 2023 eruit?

Donderdag 11 mei  20u-22u
De eerste dag gaan we aan de slag in de fotostudio in het sfeervolle OOAK pand. Dit is in Vlaardingen. Je krijgt allereerst een uitleg over hoe we te werk gaan. Vervolgens krijg je gelijk een opdracht waarmee je in het pand aan de slag gaat!

Zondag 21 mei 10u-13u
Deze ochtend gaan we naar Rotterdam, de exacte locatie volgt tijdens de introductie. Eenmaal op de locatie ontvang je de 2e foto opdracht. Dat houden we nu uiteraard allemaal nog geheim!

Donderdag  25 mei 20u-22u
De laatste bijeenkomst vindt weer plaats in de fotostudio in Vlaardingen. Hier volgt de beoordeling van jullie twee beste foto’s, één gemaakte in of buiten het OOAK pand en één in Rotterdam. Na de beoordeling volgt de uitslag! Op deze avond is er een jury aanwezig die de foto’s beoordeelt.

Een wedstrijd is geen wedstrijd als er geen winnaar wordt gekozen. Degene die de hoogste beoordeling krijgt wint Het Beste Beeld 2024 De winnaar ontvangt een bijzonder fotoboek. Daarnaast mag de winnende foto mee exposeren met de foto’s van de fotoclub op verschillende locaties!

Extra informatie:

  • De fotojury bestaat uit Tamara Heck & nog 2 bijzonder juryleden, worden nog bekend gemaakt
  • De kosten bedragen €70
  • Maximaal 10 deelnemers
  • Je kan de foto’s maken met je camera of met je mobiel.
  • Je ontvangt een afdruk van je 2 ingeleverde  foto’s.
  • Zowel voor de beginnende fotograaf als de gevorderde.

Wil je jouw fotokunsten inzetten en kans maken om de winnende foto te hebben bij het Beste Beeld 2023? Schrijf je dan nu in  Vol=Vol!
Voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar info@tamaraheck.nl

 

 

Datum

mei 11 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Kosten

€70

Locatie

Fotostudio Tamara Heck
Tamara Heck Fotografie, Vlaardingen