Cursussen Fotografie

foto cursis basis ruimte
Laden Cursussen

Geplande Cursussen

Cursussen Search and Views Navigation

maart 2019

Kindercursus fotografie

maart 3 @ 10:00 - 12:00
Ooak company, Koningin Wilhelminahaven ZZ 20
Vlaardingen, 3134KG Nederland
+ Google Maps
€135 nog 3 plekken

Aantal lessen: 6 Prijs: 135 euro inclusief koffie/thee en lesmateriaal. Lesdagen: 3 maart, 10 maart, 17 maart, 24 maart, 7 april, 14 april. Voor wie: Kinderen in de leeftijdsgroep van 12 t/m 16 jaar. Wat heb je nodig: Een spiegelreflexcamera of een systeemcamera en heel veel zin Praktijk gerichte cursus leren fotograferen voor kinderen. Mooie opstap voor kinderen om de fotografie te leren kennen en er misschien verder mee te gaan. Voor de cursus heb je een camera nodig waarop diafragma en sluitertijd instelbaar zijn. Cursussen zullen doorgang vinden bij een minimum aantal van 5 deelnemers. De cursussen worden gegeven in het sfeervolle OOAK pand aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 20 in Vlaardingen.

Meer weten »

Focus fotoclub

maart 6 @ 20:00 - 22:00
Ooak company, Koningin Wilhelminahaven ZZ 20
Vlaardingen, 3134KG Nederland
€140 nog 5 plekken

Aantal lessen: 8 Het is op elk moment mogelijk om in te stromen bij de fotoclub! Prijs: 140 euro inclusief koffie/thee en lesmateriaal. Lesdagen: Woensdag 6 maart, Woensdag 27 maart, Woensdag 24 april, Woensdag 22 mei, Woensdag 26 juni, Woensdag 17 juli. Beheers je de instellingen van je camera maar wil je toch op een leuke manier bezig blijven met fotograferen? Dan is deze groep geschikt voor jou. Door middel van uitdagende opdrachten die we samen met de groep bepalen blijf je op een leuke manier bezig met fotograferen. Elke les bekijken en bespreken we het gemaakte werk. Eigen input in de lessen is mogelijk. Er wordt bij deze club gebruik gemaakt van een strippenkaart systeem dus gemiste lessen kunnen op deze manier makkelijk ingehaald worden. Je betaald voor de lessen waarbij je aanwezig bent. De 8 strippen dien je wel in 1 jaar op te maken! Voor de cursus heb je een camera nodig waarop diafragma en sluitertijd instelbaar zijn. Cursussen zullen doorgang vinden bij een minimum aantal van 5 deelnemers. De cursussen worden gegeven in het sfeervolle OOAK pand aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 20 in Vlaardingen.

Meer weten »

mei 2019

Basiscursus fotografie

mei 6 @ 19:30 - juli 15 @ 22:00
Ooak company, Koningin Wilhelminahaven ZZ 20
Vlaardingen, 3134KG Nederland
+ Google Maps
€140 Sold out

Aantal lessen: 6 Prijs: 140 euro inclusief koffie/thee en lesmateriaal. Lesdagen: Maandag 6 mei, 20 mei, 3 juni, 17 juni, 1 juli en 15 juli Wil je als hobbyfotograaf meer uit je camera halen of heb je even een opfriscursus nodig in een sfeervolle fotostudio dan is deze cursus iets voor jou. De technische basis begrippen komen tijdens deze cursus naar voren. We gaan in de les aan de gang met gevarieerde opdrachten en naar aanleiding daarvan ga je thuis ook aan de slag. Je leert stap voor stap je camera beter kennen en gebruiken. Theorie en praktijk zullen elkaar afwisselen. Naast de technische kant van het fotograferen leer je ook wat je met compositie en lichtgebruik kunt doen. In de volgende les bespreken we het werk klassikaal want je leert namelijk ook erg veel van je medecursisten. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal 8 zodat er veel gelegenheid is voor uitleg en begeleiding waar nodig Gemiste lessen zijn in overleg in te halen in een andere groep of op een samen te bepalen tijdstip. Aan bod komen o.a. – diafragma: scherpte diepte – sluitertijd: beweging of bevriezen van het beeld – scherpstellen – instellingen van je camera – over en onderbelichten Voor de cursus heb je een camera nodig waarop diafragma en sluitertijd instelbaar zijn. Cursussen zullen doorgang vinden bij een minimum aantal van 5 deelnemers. De cursussen worden gegeven in het sfeervolle OOAK pand aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 20 in Vlaardingen. basis foto cursus

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen