Privé: Blog

    Woensdag 8 juni stapte Fiene samen met 9 vriendinnen de fotostudio binnen om haar verjaardag te vieren. Het was gelijk een gezellige boel. De meiden begonnen met de make-up en het nagellakken. Al snel waren het echte dames. Daarna was het tijd voor de fotoshoot de meiden waren echte modellen! Meiden bedankt voor de gezelligheid!         

Een poosje terug had ik de vriendinnen van Stella in mijn fotostudio om de verjaardag van Stella te vieren. Het werd een erg gezellige fotoshoot en de meiden konden er geen genoeg van krijgen. Vooral de roze achtergrond viel erg goed in de smaak! Goed gedaan meiden!      

Wist je al dat het ook mogelijk is om in de fotostudio je verjaardagsfeestje te houden? We maken er dan een spetterend fotoshoot feestje van. Jaresiah was jarig en vierde haar verjaardag samen met haar vriendinnen in de fotostudio! Eerst was het tijd om de cadeautjes uit te pakken en om kort een kennis met elkaar te maken. Daarna gingen de meiden gezellig aan de gang met de make-up en het nagellakken. Tussendoor was er natuurlijk ook tijd om iets te drinken en lekker te snoepen. Nadat de meiden de accessoires hadden uitgezocht was het tijd voor de shoot! Als volleerde modellen gingen de dames zowel apart als samen op de foto, ze hadden de smaak goed te pakken en het werden schitterende plaatjes :)            

Op 27 november kwam dit mooie gezin bij mij in de studio. Voor elke fotoshoot neem ik altijd ruim de tijd en zeker met kinderen, maar wat deden Mirthula en Yukta het super goed! Zijn het geen plaatjes?! Met veel plezier heb ik dit gezin vast gelegd.    

In week 33 van Reena d'r zwangerschap heb ik haar mooi dikke buik vast mogen leggen. Het was een zeer geslaagde middag met veel lol wat ook duidelijk zichtbaar is op de foto's. Reena succes met de laatste loodjes van je zwangerschap en ik verheug me nu al op de newborn sessie! Ook benieuwd of het een jongen of een meisje is? Houdt dan de site in de gaten ;)

Afgelopen week een echte meiden fotoshoot gehad bij de meisjes thuis. Sanne, Kim en Lieke zagen er prachtig uit, als echte prinssesen. En ze hebben het fantastisch gedaan met deze foto's als super resultaat. Zijn het geen plaatjes?!  

Vrijdag 20 februari 2015 mocht ik met Ja'eli meelopen om de mooiste dag van Eddie en Judith te fotograferen. Voor mij een eindje rijden naar Luttelgeest maar het was zeer de moeite waard. Na de fotoreportage in het prachtige Oranjewoud vetrokken we naar Heerenveen voor de trouwplechtigheid. Het was een perfecte dag! Veel geluk samen!